Ewa gotuje, odc. 173

Polska | 2012 | 30 min. | kulinarne
Ewa Wachowicz przyrządza gołąbki z farszem ziemniaczanym. Do ich przygotowania używa m.in. kapusty włoskiej, sosu pomidorowego i cebuli z boczkiem. Na deser będzie tort orzechowy z bezami i masą kajmakową.
niedziela 26 maja 15:00 Polsat 2 HD
Najbliższe powtórki:

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WZBW.

nc+

TA STRONA WYKORZYSTUJE COOKIES ROZUMIEM WIĘCEJ INFORMACJI>