Ewa gotuje, odc. 240

Ewa gotuje Polska | 30 min. | Reżyseria: Dariusz Wojtala
Poda go z placuszkami z kalafiora oraz zaskakującym sosem z kaparami i anchois. Do schabu zazwyczaj robi się sos grzybowy czy też musztardowy. Ja natomiast proponuję sos na zimno, na bazie musztardy, ale aromatyzowany anchois, czyli zamarynowaną w soli i długo leżakowaną sardelą wyjaśnia Wachowicz. Na deser będą wielkanocne mazurki z makiem i bakaliami. Co ciekawe placki powstaną na cieście drożdżowym. ; ;Udogodnienia: napisy dla niesłyszących i audiodeskrypcja
wtorek 6 grudnia 6:40 Polsat Film
Najbliższe powtórki:

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WZBW.

TA STRONA WYKORZYSTUJE COOKIES ROZUMIEM WIĘCEJ INFORMACJI>