Gotowane i surowe - kulinarna podróż po Tajwanie

The Raw and the Cooked - a Culinary Journey through Taiwan Tajwan | 2012 | 95 min. |
Nowoczesność i tradycja - niewiele państw na całym świecie łączy te dwie cechy tak idealnie jak Tajwan. Ten paradoks odzwierciedla bogata kuchnia. Przemierzając kraj, twórcy filmu zatrzymują się w siedmiu miejscach, w tym w popularnym miejscu wyrobu pierogów, restauracji jednego z najwyższych drapaczy chmur na świecie oraz zdumiewającym nocnym rynku. Na koniec wraz z widzami zagoszczą na specjalnym bankiecie przygotowanym przez cenionego, lokalnego szefa kuchni.
niedziela 4 grudnia 9:00 Kuchnia+ HD
Najbliższe powtórki:

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WZBW.

TA STRONA WYKORZYSTUJE COOKIES ROZUMIEM WIĘCEJ INFORMACJI>