Zostań Grach z teletoon+ i Bravo GIRL

2014-04-16

Stacja teleTOON+ zaprasza wszystkich fanów telenoweli „Grachi” do udziału w wyjątkowym konkursie. Czytelniczki „Bravo GIRL” mogą wygrać profesjonalną sesję zdjęciową w stylizacji na główną bohaterkę serialu i w roli fotomodelek zaprezentować się na łamach magazynu. Muszą jedynie wykazać się wyobraźnią i lekkim piórem.

W nowym wydaniu miesięcznika Bravo GIRL, dostępnym w sprzedaży od czwartku 17 kwietnia, znajduje się konkurs skierowany do widzów nowego serialu teleTOON+ „Grachi”. Aby wygrać profesjonalną sesję zdjęciową w stylizacji „a’la Grachi”, należy przesłać swoje zdjęcie oraz opisać jak spędziłoby się dzień w serialowej szkole. Autorka najciekawszej historii zosta­nie Grachi na jeden dzień. Makijażysta i styli­sta przeniosą zwyciężczynię w świat magii i modelingu, a zdjęcia laureatek ukażą się w czerwcowym wydaniu magazynu.

- Pomysł na ten konkurs zrodził się kilka miesięcy temu. Nastolatki uwielbiają się przebierać, a teraz mają szansę wcielić się w swoją ulubioną gwiazdę serialową – Grachi. Chcieliśmy dać fanom serialu szansę na realizację ich marzeń – mówi Agata Papis, brand manager kanałów dziecięcych MiniMini+ i teleTOON+. - Profesjonalna sesja fotograficzna to superprzygoda, którą będą wspominać przez lata, a publikacja zdjęć w Bravo GIRL to pamiątka na całe życie – dodaje Papis.

Serial „Grachi” prezentuje szkolne perypetie żywiołowej i rezolutnej nastolatki oraz jej przyjaciół. Młodzi widzowie znajdą w nim sytuacje, które znają z własnego doświadczenia, ale będzie tu też trochę magii. Czary wprowadzą sporo zamieszania w życie uczniów Escolarium i doprowadzą do wielu zabawnych sytuacji. Serial podbił serca nastolatków w Ameryce Południowej. Był nominowany do wielu nagród, a w Meksyku i Argentynie zdobył m.in. tytuł najlepszego serialu telewizyjnego. Odtwórczyni głównej roli Isabella Castillo otrzymała liczne wyróżnienia i została okrzyknięta najpopularniejszą nastoletnią gwiazdą Ameryki Południowej. W polskiej wersji głosu głównym bohaterkom użyczyły Joanna Jabłczyńska i Maria Niklińska.

Polska premiera telenoweli dla nastolatków „Grachi” odbyła się 7 kwietnia w kanale teleTOON+. Serial można oglądać od poniedziałku do piątku o godz. 17:00 i 20:50.