Wyjątkowa karta dla miłośników kina od platformy nc+

2014-07-22
Platforma nc+ wprowadza wyjątkową ofertę dla miłośników kina i najlepszych filmów. Specjalnie dla abonentów nc+ przygotowana została karta „Multikino Unlimited”, która umożliwiać będzie jej posiadaczom oglądanie bez dodatkowych opłat seansów filmowych w kinach należących do sieci Multikino.

karta-NEW

Dzięki karcie „Multikino Unlimited”, za którą miesięczna opłata wyniesie 79 zł, abonent nc+ będzie mógł obejrzeć do 31 filmów w miesiącu (jeden dziennie) bez konieczności nabywania biletu. Karta gwarantuje też zniżki na drugi bilet oraz zestawy przekąsek w kinowym barze.

- Karta „Multikino Unlimited” to unikalna oferta dedykowana wyłącznie do naszych abonentów. Teraz będą oni mieli łatwy dostęp nie tylko do świetnych filmów i seriali emitowanych  na antenach naszych kanałów filmowych, ale także do premier kinowych - mówi Piotr Sikorski, dyrektor ds. zarządzania relacjami z klientem platformy nc+.

- Cieszymy się, że to właśnie Multikino zostało wybrane na partnera tej akcji. Jesteśmy przekonani, że ta rewolucyjna na polskim rynku oferta będzie atrakcyjna zarówno dla klientów Platformy nc+, jaki i dla widzów Multikina.  – mówi Mariusz Spisz, dyrektor ds. sprzedaży i marketingu Multikina.

Wyjątkowa karta „Multikino Unlimited” gwarantuje:

• Możliwość oglądania jednego filmu 2D lub 3D dziennie bez dodatkowych opłat
• Możliwość wyboru seansu w jednym z 31 kin sieci Multikino w całej Polsce
• Zniżkę 15% na kolejny bilet normalny
• Zniżkę 15% na wybrane zestawy w kinowym barze

Karta „Multikino Unlimited” jest kartą imienną i daje możliwość korzystania z oferty specjalnej jednej osobie. Jednak każdy abonent nc+ może wykupić 4 karty (np. dla członków rodziny). Karta musi być zakupiona na minimum 9 miesięcy, a dla wygody abonentów miesięczna płatność jest doliczana do opłaty abonamentowej. Więcej informacji o innych korzyściach z posiadania karty można znaleźć na stronie www.ncplus.pl/multikinounlimited oraz w kasach kin sieci Multikino. Kartę można zamówić w autoryzowanych punktach sprzedaży nc+, na stronie internetowej www.ncplus.pl, a także przez telefon pod numerem 22 310 47 47 lub 801 044 944.