Unikalna oferta platformy nc+ dla branży HoReCa

2014-09-15

Platforma nc+ przygotowała kompleksową i unikalną na polskim rynku ofertę telewizyjną skierowaną do pubów, barów, restauracji, lobby hotelowych i innych lokali gastronomicznych. Pakiet Premium Sport Pro pozwala na legalne publiczne odtwarzanie elektryzujących wydarzeń sportowych obecnych na antenach kanałów sportowych nc+, takich jak rozgrywki piłkarskiej Ligi Mistrzów, Ligi Angielskiej czy T-Mobile Ekstraklasy, a także pięciu kanałów grupy TVN.

Wysokość abonamentu w pakiecie Premium Sport Pro jest ustalana indywidualnie, bezpośrednio z właścicielem lokalu. Opłata miesięczna wynosi od 399 do 999 zł netto, na jej wysokość wpływają m.in. typ i wielkość lokalu, w którym będzie miało miejsce publiczne odtwarzanie.

• Umowa podpisywana jest na 24 miesiące
• Jednorazowy koszt aktywacji wynosi 199zł (netto)

Do pakietu Premium Sport Pro można także dokupić na preferencyjnych warunkach ofertę uzupełniającą. Pozwala ona na pokazywanie na dodatkowych pięciu ekranach różnych wydarzeń sportowych w tym samym czasie.

-Wiemy, że nasi abonenci to kibice sportu. Wśród nich są tacy, którzy lubią oglądać najlepsze wydarzenia sportowe w swoich domach, ale coraz popularniejsze jest przeżywanie emocji sportowych ze znajomymi w barach, pubach czy restauracjach. Chcemy być częścią tych emocji - mówi Arkadiusz Mierzwa, dyrektor ds. komunikacji i PR platformy nc+.
–Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom widzów, a także właścicieli lokali, stworzyliśmy unikalną ofertę, dzięki której możliwe będzie legalne publiczne odtwarzanie meczów. Pakiet Premium Sport Pro to dostęp do piłki nożnej, żużla, koszykówki i piłki ręcznej na najwyższym światowym poziomie.

Pakiet Premium Sport Pro umożliwia legalne odtwarzanie najbardziej emocjonujących wydarzeń sportowych, takich jak:

• Liga Mistrzów UEFA
• Liga Europejska UEFA
• T-Mobile Ekstraklasa
• Liga Angielska (Premiership)
• Liga Hiszpańska (Primera Division)
• Enea Speedway Ekstraliga
• NBA i WNBA
• Velux EHF Liga Mistrzów Piłki Ręcznej

Oferta Premium Sport Pro to również  możliwość legalnego odtwarzania kanałów tematycznych grupy TVN, czyli TVN24, TVN24 Biznes i Świat, TVN Meteo, TVN Turbo i TVN Style.
Wszelkie informacje dotyczące oferty Premium Sport Pro są dostępne pod numerem 22 310 45 15, adresem b2b@ncplus.pl i na stronie dla biznesu.

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WBW.