Siatkarskie Mistrzostwa Świata dostępne na platformie nc+

2014-08-27
Platforma nc+ umożliwia swoim abonentom dostęp do transmisji z Mistrzostw Świata w siatkówce mężczyzn. Zostaną one udostępnione abonentom jako dodatkowa opcja „a la carte” w cenie 81 złotych, równej kosztowi nabycia przez nc+ praw od  Grupy Polsat, bez żadnej dodatkowej marży.

siatkowka-576x320

Abonenci nc+ zainteresowani rozgrywkami otrzymają możliwość odbioru czterech kanałów, w tym jednego w jakości HD, w których transmitowane będą wszystkie 103 mecze siatkarskich mistrzostw świata, także te z udziałem reprezentacji Polski.

- Podjęliśmy decyzję, aby dać naszym abonentom - fanom siatkówki możliwość oglądania spotkań tego ważnego turnieju w cenie równej kosztom zakupu praw. Trzymam kciuki za sukces polskiej reprezentacji na tym turnieju, a wszystkim kibicom życzę wielkich emocji podczas meczów – mówi Julien Verley, Prezes platformy nc+.

Usługę można zamówić na stronie ncplus.pl, w Internetowym Centrum Abonenta oraz pod numerami 801044944 lub 223104747. Abonenci nc+, którzy zdecydują się na jej wykupienie, nabędą uprawnienia do odbioru kanałów na czas trwania turnieju, co nie wiąże się z żadnymi dodatkowymi zobowiązaniami.

Mistrzostwa świata w siatkówce mężczyzn zaczynają się w sobotę 30 sierpnia. W spotkaniu inaugurującym turniej Polacy zagrają na Stadionie Narodowym w Warszawie z Serbią. Finał zaplanowany jest na 21 września w Katowicach.

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WBW.