Kolejny nowy kanał w ofercie nc+

2014-08-28
Już od 1-go września nc+ zaoferuje swoim abonentom kolejny nowy kanał, Adventure HD. Wśród platform cyfrowych będzie on dostępny wyłącznie w nc+. Przez pierwszy miesiąc wszyscy abonenci nc+ będą mogli go oglądać za darmo.

Adventure-HD-630x355

Nowy kanał zacznie nadawanie od 1-go września, w jego ramówce znajdą się programy o charakterze przygodowym, czyli między innymi relacje z rajdów off-road, magazyny o tematyce żeglarskiej, wędkarskiej i łowieckiej a także programy podróżnicze. Adventure HD to także programy typu docu-reality, pokazujące na przykład pracę polskich policjantów oraz cykl zawodów Strongman.

Kanał Adventure HD będzie można oglądać na platformie nc+, na pozycji numer 81. Przez cały wrzesień będzie on udostępniany abonentom wszystkich pakietów nc+ bezpłatnie, po tym okresie będzie można go dokupić za 1,99 zł miesięcznie.

Dodatkowo od września zostaną zmienione pozycje kilku kanałów. Religia.tv zostaje przesunięta na pozycję nr 89, POWER TV będzie dostępny na pozycji nr 157 a BBC Entertainment na pozycji nr 128.

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WBW.