Film na +: zostań filmowym jurorem

2014-07-21
Na fanpage’u filmowym CANAL+ ruszyła nowa aplikacja, za pośrednictwem której widzowie mogą oceniać i recenzować filmy prezentowane na antenie stacji. Dzięki nowej funkcjonalności profil faceboookowy CANAL+ Film stanie się platformą wiedzy i opinii na temat kina.

- Aplikacja „Film na+” daje fanom realną możliwość wyrażenia własnego zdania na temat pozycji filmowych CANAL+. To nowa przestrzeń do dyskusji dotyczących kina i wyjątkowy przewodnik, tworzony przez samych widzów. Dla nas będzie przydatnym narzędziem i drogowskazem pozwalającym jeszcze lepiej spełniać ich oczekiwania – powiedział Jakub Szurmiej, dyrektor kanałów filmowych nc+.

„Film na+” to kolejny element dający widzom możliwość interakcji i przedłużający obcowanie z ofertą programową platformy nc+. Na fanpage’u CANAL+ Sport od zeszłego sezonu kibice mogą dzielić się swoimi wrażeniami z transmisji spotkań T-Mobile Ekstraklasy i wybierać największe plusy meczów, czyli najlepszych zawodników.

W aplikacji „Film na+” premiery można oceniać w skali 1 do 6, a średnia ocena widzów pokazywana jest za pomocą plusów nawiązujących do logotypu stacji. Aktywność fanów jest promowana. Za oddanie głosu na film otrzymują 2 punkty. Za napisanie krótkiej recenzji promowani są 4 punktami. Kolejne punkty zdobywają otrzymując głosy innych użytkowników, którym spodoba się zamieszczona recenzja. Najbardziej aktywni fani, którzy zdobędą najwięcej punktów, będą raz w miesiącu nagradzani wyjątkowymi upominkami od CANAL+.

ITI Neovision S.A., al. gen. W. Sikorskiego 9, 02-758 Warszawa, NIP 521-00-82-774, REGON: 010175861, wpisana do Rejestru Przedsiębiorców, przez Sąd Rejonowy dla m.st. Warszawy, XIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr KRS: 0000469644, kapitał zakładowy: 441.176.000 zł, w całości wpłacony, Nr GIOŚ E0012413WBW.