Domo+ z kolejnym rekordem oglądalności

2014-12-01
114 tysięcy widzów obejrzało dziewiąty odcinek programu „Domy gwiazd 3”, co stanowi największą widownię w historii Domo+, autorskiego kanału platformy nc+. Tym samym produkcja własna stacji pobiła rekord, który od miesiąca należał do serii „Ucieczka na wieś”.

Omena Mensah

Premierowe odcinki „Domów gwiazd 3” Domo+ pokazuje w każdą niedzielę o 17:00. Rekordową oglądalność na poziomie 114 tysięcy osiągnęła 30 listopada premierowa emisja dziewiątego odcinka, w której Omenaa Mensah odwiedziła dom psycholog Katarzyny Miller. Gospodyni serii, Omenaa Mensah spędza z gwiazdami cały dzień, by poznać i przybliżyć ich gusty, upodobania i pomysły na wystrój wnętrz. Rozmawiając z bohaterami poszczególnych odcinków, prowadząca nie tylko ujawnia ciekawostki z życia gwiazd, ale także prezentuje ich mieszkania, domy czy ogródki. Sprawdza gdzie śpią, jedzą, odpoczywają i pracują. Widzowie dowiadują się, w jakim stylu urządzone są mieszkania osób znanych z ekranów telewizji i pierwszych stron gazet.

Poza rekordowym odcinkiem „Domów gwiazd 3” na trzech pierwszych miejscach listy programów o najwyższej oglądalności są jeszcze dwa odcinki brytyjskiej serii „Ucieczka na wieś” (108 tys. i 103 tys.). W niedzielę, 30 listopada udział kanału w rynku  wyniósł 0,266%.